De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Vrijwilligers

Binnenkort trappen we met z’n allen voor de negende keer tegen kanker. 

Het grote aantal deelnemers heeft natuurlijk ook gevolgen voor de praktische organisatie van onze fietsvierdaagse. Gelukkig kunnen we elk jaar opnieuw een beroep doen op een enthousiaste groep vrijwilligers ...

Heb je zin om er dit jaar bij te zijn voor enkele uurtjes, een dag of meerdere dagen? En zo mee te genieten van de geweldige sfeer en samenhorigheid? Er zijn alvast heel wat taken te verdelen: de fietsers registreren bij het vertrek, bevoorradingsposten opbouwen en afbreken, bedienen in het restaurant tijdens de middagstops, helpen bij de fietsparkings en bij de bagage ...

Bekijk onderaan het overzicht van de locaties en tijdstippen waarvoor we vrijwilligers nodig hebben. Ken je vrienden of familieleden die net als jij een handje willen toesteken? Registreer hen dan ook meteen. Na je registratie krijg je een bevestigingsmail, en eind april ontvang je van ons meer details over je taak, en waar en wanneer we je precies verwachten.

Alvast heel erg bedankt voor je inzet. Jij zorgt er mee voor dat de 1000 km op wieltjes loopt.

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.