De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Fietsen es fietsen

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.
Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 1000km@komoptegenkanker.be.

2 teams
0 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen niet starten

Beste vrienden, familie, sympathisanten en mede-sportievelingen

De solo-editie van onze vriend Jonas in 2022 was een waar succes. Acht van zijn vriendjes raakten geïnspireerd en richtten een tweede team op, om hem in 2023 te vergezellen tijdens zijn nieuwe tocht van 1000 km.

Zo willen we dus graag ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker. Alvorens we aan onze sportieve uitdaging kunnen beginnen, moeten we eerst het startbedrag inzamelen. We hebben jullie steun dus nodig, waarbij elke bijdrage het verschil maakt!

We hebben inmiddels tal van inzamelacties bedacht. Op deze pagina zullen we jullie tijdig voorzien van alle praktische informatie over onze acties en evenementen. Ook zullen jullie ons kunnen volgen op Instagram en Facebook en via de nieuwsbrief.

Jullie steun gaat regelrecht naar kankeronderzoek, waar gestreefd wordt naar hogere overlevingskansen en betere levenskwaliteiten tijdens en na de behandeling.

Wij kijken alvast uit naar dit pittig avontuur!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun of bijdrage.

Sportieve groeten

Jonas, Emily, Guillaume, Jan, Jasper, Jens, Junior, Sofie en Wouter

alias

Fietsen es fietsen

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 170234416

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 1000 km is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zet er zelf een op. Of neem deel aan het Plantjesweekend, de 100km-run of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal, biomedisch en preventie-onderzoek. Bekijk de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Ontdek onze beleidsvoorstellen en standpunten. En het waarom erachter. Bekijk ook wat we al hebben kunnen realiseren op dat vlak.